På salg!

Cowtown BBQ Original Sauce

kr 99 kr 49

Tomt på lager

Varenummer: F12120005 Kategori: Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Grillsausen Cowtown BBQ Original Sauce er en medium sterk variant som gjør seg nydelig på de fleste typer kjøtt og fisk, samt som base i en deilig BBQ-dip. Hele familien vil elske denne grillsausen som setter kronen på verket for en hver vellykket BBQ. Cowtown BBQ Original Sauce er kanskje verdens beste grillsaus og er velkjent blant matelskere som fullstendig uunnværlig når det er tid for et fantastisk grillmåltid.

En sikker vinner på grillen

Det er sommer i lufta og grillen nærmer seg perfekt temperatur. Svinekotelettene har fått hvile seg og potetsalaten er satt til kjøling, snart er bordet ferdigdekket på terrassen. Den herlige duften vil få naboene dine til å lure på hva slags vidundermiddel du bruker på kjøttet. Det er opp til deg om du vil røpe hemmeligheten! Som vinner av den amerikanske «American Royal Barbeque Sauce Contest» er denne sausen garantert deg suksess i matlagingen. Grillsausen er tilsatt en spesiell røket smak som gjør at smaksopplevelsen av grill blir den samme, selv i steikepannen. Prøv denne søte, krydrete grillsausen på fisk eller kylling for å sikre et saftig og smakfullt resultat, eller på et flott stykke biff. Bland med rømme eller gresk yoghurt og vips har du en deilig dip til pommes frites, grønnsaker eller som tilbehør til salaten. Denne grillsausen vil hjelpe deg å gjenskape den autentiske BBQ-smaken om og om igjen. Cowtown BBQ Original Sauce er glutenfri og basert på naturlige ingredienser.

Grillhagen anbefaler denne BBQ-sausen til:

  • Biff
  • Svin
  • Kylling
  • Fisk
  • BBQ-dip

**Glutenfri **Naturlige ingredienser

Ingredienser: Tomatpuré, eddik, brunt sukker, vann, sukker, salt, hvitløkspulver, ancho chili pulver, sennepsmel, naturlig «smoke» tilsetning, melasse, tamarind.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.510 kg