Texas Hill Country BBQ Sauce

kr 99

Tomt på lager

Varenummer: F12300019 Kategori: Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Grillsausen Texas Hill Country BBQ Sauce er sammensatt av fire chilityper, som gir den en herlig krydret smak uten å være for sterk. Perfekt for både hamburgere, spareribs og biff når du virkelig vil skjemme bort smaksløkene. Denne amerikanske favoritten vil la deg drømme deg til Texas, der BBQ regelrett er for nasjonalromantikk å regne.

Chilikvartett for misunnelsesverdige grillopplevelser

Du kan nesten se for deg de store jordene og kjenne den varme Texassola på huden når du åpner en flaske Texas Hill Country BBQ Sauce. Vi snakker grilling på høyt nivå der ingenting overlates til tilfeldighetene. Denne grillsausen er en smaksbombe av de sjeldne sammensatt av de fire ulike chilitypene chipotle, gaujilo, cayenne og bister for den autentiske sørstatssmaken. Det er nesten så du kan smake at Mexico bare ligger noen kilometer unna med sine pikante matopplevelser. Grillsausen er tilsatt en spesiell røket smak som gjør at smaksopplevelsen av grill blir den samme, selv i steikepannen. Prøv på hamburger eller spareribs for et utrolig saftig og smaksrikt resultat, eller på et fantastisk stykke biff. Kan fint kombineres med ekstra grillkrydder fra samme leverandør, Stockyard, for de som ønsker enda mer smak. Denne spennende grillsausen vil hjelpe deg å gjenskape den autentiske BBQ-smaken om og om igjen, alltid med det beste resultatet. Texas Hill Country BBQ Sauce er glutenfri og basert på naturlige ingredienser.

Grillhagen anbefaler denne BBQ-sausen til:

  • Hamburgere
  • Spareribs
  • Biff

**Glutenfri **Naturlige ingredienser

Ingredienser: Tomatpuré, brunt sukker, eddik, cayenne, vann, salt, melasse, appelsinjus konsentrat, sennep, tørket ancho chilipulver, tamarind, sort pepper, hvitløk, krydder, tørket guajillo chili, løkpulver, tørket chipotle chili, naturlig smakstilsetning, hvitløkspulver, naturlig «smoke» tilsetning.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.595 kg